Yhteystiedot

Riku Seppä
tel. +358 40 8344 438
riku@septech.fi

Teemu Vesala
teemu@septech.fi

Sanna Hälvä
sanna@septech.fi

dsc_4239c.jpgNukkauspalvelu

Kymen Septech Oy tarjoaa vähemmän Suomessa tarjolla olevaa nukkauspinnoitusta. Nukatun pinnan ominaisuuksia ovat pehmeä, häikäisemätön ja viimeistelty pinta. Näiden ominaisuuksien ansiosta nukkaus soveltuu käytettäväksi monissa eri käyttökohteissa. Nukkauspinnoituksessa on lukuisia värejä ja myös nukan sävytys on mahdollista.

 

Miten pinnoitus tapahtuu?

Nukattava pinta puhdistetaan huolellisesti, jonka jälkeen pinnalle levitetään tartunta-aine. Tämän jälkeen nukka ruiskutetaan kohteeseen staattisen sähkökentän avulla.

 

Mitkä pinnat on nukattavissa?

Nukkauspinnoitus sopii lähes kaikille ”koville” materiaaleille mm. metalli, puu, muovi, lasi, betoni, paperi, ja tietyt kankaat ovat nukattavissa.

Nukkauksessa ongelmia aiheuttava aine on silikoni. Silikonilla käsitelty pinta aiheuttaa usein päänvaivaa, mikäli silikonin käyttöä ei tiedetä ennen työn aloittamista.

 

Missä nukkauspinnoitusta käytetään?

Metsästysharrastus: Metsästysharrastuksessa arvostetaan heijastamattomuutta ja äänen vaimennusta. Käyttökohteina mm. äänenvaimentimet, kiikaritähtäimet, kädensijat ja säilytyslaukut.

Kilpa-autot: Häikäisemätön pinta, ja viimeistelty ulkonäkö ovat tärkeitä kilpa-auton ohjaamossa.

Autoharrastajat: Autoharrastajat haluavat autojensa sisätiloilta viimeisteltyä pintaa, jolloin nukkausta käytetään verhoilun muutostöissä mm. kojelaudat, oviverhoilut, muovikotelot ja suojat ym.

Teollisuus: Optiset lukulaitteet, joiden komponenteilta vaaditaan heijastamattomuutta. Nukkaus sopii myös arkojen komponenttien säilytyslaatikoiden pehmusteeksi.